ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ

Το εργαστήριο θεάτρου του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου παρουσιάζει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου στις 20:30 στην αίθουσα θεάτρου του Κέντρου, την παράσταση “Το Μανιφέστο των Κλόουν” σε σκηνοθεσία Λένιας Ξενάκη. Η παράσταση προέκυψε μέσα από τα μαθήματα και με συνεχή δουλειά πάνω σε σωματικούς και λεκτικούς αυτοσχεδιασμούς.

Περίληψη:
Ο χρόνος και ο τόπος δεν έχουν σημασία. Η κοινωνία του έργου μας είναι μια
κοινωνία παραγωγής ανθρώπων που ζουν σύμφωνα με τους παραγωγικούς κανόνες της. Γέννηση, γάμος, θάνατος. Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων της. Η καλοκουρδισμένη μηχανή της δεν δέχεται το λάθος και αδυνατεί να συνυπάρξει με το διαφορετικό. Η ισορροπία διαταράσσεται όταν γεννιέται ο Παντελής, ένας κλόουν που τα κάνει όλα λάθος. Και δυστυχώς, δεν είναι μόνος.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Δέσποινα Ατσάλη, Αριάδνη Καζάλη, Ελένη Κολάκη, Ανθούλα Μπουγδάνου, Ανθή Καρατζά Ξυνταριανού, Άννα Αλίκη Σαββάκη, Νίκος Πανταζής, Παντελής
Πιτσικούλης.
Μουσικός επί σκηνής: Γιώργος Φραγκούλης

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 07 Μαϊ 2017 - 20:30
Οργανωτής Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου
Είσοδος Ελεύθερη
Αίθουσα Αίθουσα Θεάτρου - Theatre Hall
craneΟμήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου
  • Διεύθυνση

   Ηρ. Πολυτεχνείου 5
   Τ.Κ. 82100, Χίος, Ελλάδα

   Ακολουθήστε μας

  • Τηλέφωνα

   2271044391, 2271044333
   Fax: 2271044379

   Email

   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.